Naturtec Projectes som un equip de professionals creatius de diferents àmbits del camp del disseny, l'Art, la decoració i el paisatgisme.

Som una empresa dedicada a la tematització, decoració i ambientació d'espais singulars i lúdics tant d'ús públic com particular amb seu a Arenys de Munt, Barcelona.

SERVEIS

Som un equip amb llarga experiència, dominant diferents materials, suports i tècniques auxiliars utilitzades en el desenvolupament de projectes. Ho portem a terme amb els nostres professionals del camp de l'escultura, el disseny industrial i la pintura mural i artística.

Oferim assessorament integral en cada projecte tant a nivell estètic com en la vessant conceptual per tal de garantir solucions exclusives i resolutives a preus competitius.

Realitzem treballs decoratius i artístics de tota mena i estils: reproducció d'escenaris naturals, disseny de parcs i paisatgisme, roca artificial, cascades, decoració de piscines i jardins, coves, parcs aquàtics i aquaris, “Scape Rooms”, escultures singulars, pintura mural i artística, retolació i cartellisme singular, disseny exclusiu de mobiliari, fotografia artística de gran format, imitació de tota mena de materials naturals i... extraterrestres

 

LA NOSTRA FILOSIFIA

El nostre lema principal és: “FEM REALITAT LA TEVA IMAGINACIÓ”.

La nostra filosofía rau en la materialització d’imaginaris impossibles. El factor humà és la nostra gran virtud, i radica en el tracte directe amb els nostres clients, aconseguint vincles que considerem absolutament necessaris per tal d’apropar-nos a les sensibilitats de cada idea o proposta.

QUE FEM

 

Sóm especialistes de vasta trajectoria demostrable que ens avala en decoracions temàtiques i ambientacions integrals d’interiors i exteriors. Oferim dissenys adaptats al seu espai, estil i necessitats amb una gran oferta i diversitat de materials i recursos amb resultats de gran garantía i calitat.

 

Treballem en projectes d’espais singulars: Hotels, Spas, museus, discoteques, restaurants, stands publicitaris, locals comercials , espais expositius, escenaris,

agències de publicitat, zones d’oci i particulars.